Tervetuloa söpöjen, vikkeläkinttuisten ja ketterien poniemme hullunkuriseen maailmaan!

Kernfield on toukokuussa 2018 perustettu virtuaalinen ponisiittola, joka sijaitsee keskellä Iso-Britannian vehreimpiä niittyjä sekä nummia. Upouusi tallirakennuksemme tarjoaa loistavat puitteet ponitallin pyörittämiseen ja kilpaponien valmennukseen, puhumattakaan suurista laitumistamme, jossa siitostammat varsoineen saavat temmeltää päivät pitkät. Kernfieldin tilukset on pyhitetty pelkästään poniroduille ja tällä hetkellä meiltä löytyy tallista ratsuponeja, connemaranponeja sekä newforestinponeja. Kasvatamme näitä rotuja rakkaudella, keskittyen pääasiassa este- ja koulupainoitteisiin linjoihin.

Viihdy vieraanamme niin kauan kuin haluat, tutustu ihastuttaviin sporttiponeihimme ja ehkäpä huomaat lähdettyäsi, että matkaasi on saattanut tarttua mukaan myös yksi tai useampi rusettihai!

 

Kida, neonleopards@gmail.com

 


  Tykkäsitkö meistä? Anna +1 ääni tallilistalla
  Tallin sivut on päivitetty viimeksi 27. kesäkuuta 2019
  Yhteistyötallinamme toimii Italiassa sijaitseva ponisiittola Four Leaf Pony Farm


Oikealla kuvassa newforestinponiorimme Julius

 


Lue Kernfieldin viimeisimmät kuulumiset

12.06.2019 Aurinkoterveiset   Kida

Kernfieldissä on hieman aktivoiduttu ja talliin on muuttanut jopa uusia poneja! :) Päätin jättää pari myynnissä ollutta kasvattiamme kotiin, joten tervetuloa nyffiori Kalvin ja ratsuponitamma Nut. Shetlanninponikanta on pienentynyt huimasti, sillä moni poneistamme on myyty tai muuttanut toiselle tallilleni Honeycrust Shetlandsiin. Todennäköisesti tulemme poistamaan shettikset kokonaan ponivalikoimastamme tulevaisuudessa ja keskittymään näihin isompiin poneihin.

 

06.05.2019 Hiljaista   Kida

Kevät on ollut aika hiljaista aikaa meille. Ponit ovat kisanneet ja käyneet kantakirjauksessa, muutama uusi varsakin on syntynyt.

 

02.04.2019 Kevätkuulumisia   Kida

Maaliskuun kasvattimyynnissä on vielä muutama varsa myynnissä. Kerniläiset ovat pärjänneet kivasti myös maaliskuun kantakirjaustilaisuudessa, meille tuli kolme I-palkintoa, kaksi II-palkintoa ja kolme III-palkintoa.

 

28.02.2019 Uusi ulkoasu & uusia poneja   Kida

Kernfieldin sivut ovat kokeneet viimepäivien aikana aikamoisen myllerryksen ja uusi ulkoasu on nyt saatu esille kaikille sivuille.

Talliin on muuttanut myös paljon uusia poneja. Vähän aikaan sitten meille saapui muutama uusi tuontiponi ja tänään Kerniin muuttivat Mooncloudin vanhat shetlanninponit. Myyntiin on lähdössä pari estepainoitteista ratsuponia, sillä niiden määrää ollaan pienentämässä meillä entiseen.

Arkisto    

© VRL-08368     Grafiikka © Amretasgraphics
virtuaalitalli / a sim-game stable