Kernfield Ponies

Informaatio

Kernfield Ponies is a SIM-game stable and all our horses are SIM-game horses, they don't exists in real life. Unfortunately this site is only in Finnish!

Kernfield Ponies on virtuaalitalli ja kaikki hevosemme ovat virtuaalihevosia, eivätkä ne ole olemassa oikeassa maailmassa.

 

Yhteystiedot

neonleopards@gmail.com
Kida, VRL-08368
Keskusta

 

Ponien ikääntyminen

Kaikki ponimme ikääntyvät heti syntymäpäivänään 8-vuotiaiksi. Poikkeuksena esimerkiksi varsalaatuarvosteluihin menevät ponit, joiden ikä on tällöin ilmoitettu niiden omalla sivulla. Ponimme eivät periaatteessa "ikäänny" tämän jälkeen enää, vaan kasvavat kilpailujen sekä meriittien perusteella ns. valmiiksi paketeiksi ja tämän jälkeen ne yleensä laitetaan kuoppaan.

 

Tekijänoikeudet

Ulkoasu ja tekstit ovat Kidan käsialaa. Luvaton kopioiminen sivuiltamme on kiellettyä! Olemme saaneet kaikkiin sivuilla esiintyviin kuviin luvat, isot kiitokset henkilöille ja farmeille, jotka ovat niitä käyttöömme antaneet. Copyrightit ovat merkitty kuvien yhteyteen (hiiri kuvan päälle) tai sivun alareunaan. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse! Otsikkokuva © Matilda Andersson. Taustakuvat © Amretasgraphics, Pixabay, KENTAMA (CC BY 2.0).

 

© VRL-08368     virtuaalitalli / a sim-game stable
Taustat & grafiikka © Amretasgraphics