Cloverley

Kuollut 11.01.2019

Mehleur SWA
ERJ-II   FC

Ruunikonkimo 170cm Hannoverinhevosori

s. 13.01.2014 8-vuotias
VH14-011-0192

Omistaa Kida, VRL-08368
Kasvattanut Kingsvalley

Estepainoitteinen, re 150cm
Ominaisuuspisteet 6712.95, tasolla 11

Saavutukset

31.12.2018 ERJ:n laatuarvostelu, ERJ-II (8,5+ 41 + 20 + 20 + 5 = 94,5 p.)

31.07.2018 Ratsuhevosten laatuarvostelu, First Champion (72,222%)

 

Mehleur on luonteeltaan aika neutraali ja ehkä vähän tylsäluonteinen hevonen. Se on kovin tasainen kaikessa ja ei sano juuta eikä jaata sen kummemmin mistään. Tallissa Mehleur käyttäytyy kiltisti, oli se sitten karsinassaan hoidettavana, käytävällä seisomassa tai hoitopaikalla. Ori antaa harjata itsensä kaikkialta ongelmitta ja varusteiden laitto sujuu mukisematta. Taluttaessa Mehleur laahustaa yleensä taluttajansa perässä, mutta joskus harvoin hurjalle tuulelle sattuaessaan se saattaa jopa hieman innostua, mikäli muut hevoset tarhoissa ovat jostain syystä riehaantuneet. Mehleur ei ota niin paljoa kontaktia ihmisiin tai toisiin hevosiin, joten tämä luonteenpiirre voi saada sen tuntumaan hieman epäsosiaaliselta.

Ratsuna Mehleur on rauhallinen ja tekee työt pyydettävissä. Ori on todella nöyrä ja kuuntelee aina tarkkaavaisesti ratsastajaansa. Sileätyöskentelyssä Mehleur on letkeä ja liikkuu rennosti pehmeällä kuolaintuntumalla. Vaikka Mehleur onkin estehevonen, on se koulutettu itseasiassa hyvin korkealle myös kouluratsastuksessa. Ori osaa esimerkiksi piaffin ja passagen, joita se pääsee harjoittelemaan aina sillon tällöin kouluvalmennuksissa. Hypätessä Mehleur on helppo tuoda esteelle ja liikkuu kevyesti eteen. Orilla on hyvä hyppykyky ja se ei halua koskea puomeihin. Aikaisemmin Mehleurin kanssa oli haasteita vesiesteen kanssa, mutta kovan työn tuloksena vesi ylittyy nykyään ilman turhaa draamaa.

Kilpailupaikalla ori ottaa aina rauhallisesti, eikä stressaa mistään. Se matkustaa niin yksin kuin kavereidenkin kanssa ja tepastelee kuljetusautoon suoraan. Verryttelyssä Mehleuria saa mielummin ratsastaa hieman eteen kuin jarrutella, sillä ori ei kuumene verryttelyn hälinästä mitenkään. Radalla Mehleur suorittaa varmasti ja pitää usein puomit ylhäällä.

 

Sukutaulu & jälkeläiset

Maestro SWA Mafioso DES
ktk-III, ERJ-II, KRJ-II, ERL-II
Decision
Dekada
Kahlua Mint
ERJ-III
Charro v.d. Beauregard
Parks Mint Kiss
Tiarriciai SWA Charlic Swift Calath GER
ERJ-III
Vivic Child
T'innamorerai SWA Don Corleone
Ch, ktk-III, ERJ-I
Tigerland
ERJ-II

Maestro SWA - Mafioso DES - Decision
Tiarriciai SWA - T'innamorerai SWA - Tigerland

HANN o. Merelthon s. 18.08.2014 e. Cirion Brithon
HANN t. Martha Clover s. 20.07.2018 e. Honeyhunter Grr

 

Näyttelytulokset

-

 

ERJ-Cup sijoitukset   1 kpl

30.09.2018 Syyskuun ERJ-Cup, ERJ 130 cm: 7/60

 

© VRL-08368     Grafiikka © Amretasgraphics       virtuaalihevonen / a sim-game horse