Cloverley

Informaatio


Tälle sivulle on koottu kaikkea hyödyllistä kuin myös vähemmän hyödyllistä informaatiota tallistamme. Tältä sivulta löydät muun muassa yhteystiedot, linkkilistan sekä tietoa tekijänoikeuksista.

Cloverley is a SIM-game stable and all our horses are SIM-game horses, they don't exists in real life. Unfortunately this site is only in Finnish!

 

Nippelitietoa tallista

Cloverley perustettiin 29.05.2018 Sveitsiin
Toimimme puoliverisiittolana/kilpatallina
Tallirakennuksia 3 kpl, maneesi, kentät 2 kpl

Yhteystiedot

  neonleopards@gmail.com
  Keskustan yksityisviesti
  Kida, VRL-08368

 

 

Hevosten ikääntyminen

Kaikki hevosemme ikääntyvät heti syntymäpäivänään 8-vuotiaiksi. Poikkeuksena esimerkiksi varsalaatuarvosteluihin menevät hevoset, joiden ikä on tällöin ilmoitettu niiden omalla sivulla. Hevosemme eivät periaatteessa "ikäänny" tämän jälkeen enää, vaan kasvavat kilpailujen sekä meriittien perusteella ns. valmiiksi paketeiksi ja tämän jälkeen ne yleensä laitetaan kuoppaan. Tammamme ovat valmiita varsomaan 2 viikon jälkeen edellisestä varsasta.

 

Tekijänoikeudet

Ulkoasu ja tekstit ovat Kidan käsialaa. Luvaton kopioiminen sivuiltamme on kiellettyä! Olemme saaneet kaikkiin sivuilla esiintyviin kuviin luvat, isot kiitokset henkilöille ja farmeille, jotka ovat niitä käyttöömme antaneet. Copyrightit ovat merkitty kuvien yhteyteen (hiiri kuvan päälle) tai sivun alareunaan. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse! Taustakuvat © KENTAMA (CC BY 2.0) ja Subtle Patterns.

 

Linkkilista

Virtuaalinen Ratsastajainliitto
Hevoskantakirja
Näyttelyjaos
Virtuaaliset Show-näyttelyt
Virtuaalinen Hannover-yhdistys

Airlea Sporthorses
Chelmsford
Gestüt Helmwald
Gestüt Silbereiche
Ishtar Warmbloods
Joyance
Kingsvalley
Las Vegas

Moon Sugar Ltd
Navelina Sporthorses
Redwall Equine Estate
Skurvash
Team Bonfire
Windsor Acres
Wouters Warmbloods
Yateley Showjumpers

 

© VRL-08368       virtuaalitalli / a sim-game stable