Cloverley

virtuaalitalli / a sim-game stable

Informaatio

Cloverley is a SIM-game stable and all our horses are SIM-game horses, they don't exists in real life. Unfortunately this site is only in Finnish!

 

Yhteystiedot

  neonleopards@gmail.com
  Keskustan yksityisviesti
  Kida, VRL-08368

 

 

Hevosten ikääntyminen

Kaikki hevosemme ikääntyvät heti syntymäpäivänään 8-vuotiaiksi. Poikkeuksena esimerkiksi varsalaatuarvosteluihin menevät hevoset, joiden ikä on tällöin ilmoitettu niiden omalla sivulla. Hevosemme eivät periaatteessa "ikäänny" tämän jälkeen enää, vaan kasvavat kilpailujen sekä meriittien perusteella ns. valmiiksi paketeiksi ja tämän jälkeen ne yleensä laitetaan kuoppaan. Tammamme ovat valmiita varsomaan 2 viikon jälkeen edellisestä varsasta.

 

Tekijänoikeudet

Ulkoasu ja tekstit ovat Kidan käsialaa. Luvaton kopioiminen sivuiltamme on kiellettyä! Olemme saaneet kaikkiin sivuilla esiintyviin kuviin luvat, isot kiitokset henkilöille ja farmeille, jotka ovat niitä käyttöömme antaneet. Copyrightit ovat merkitty kuvien yhteyteen (hiiri kuvan päälle) tai sivun alareunaan. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse! Taustakuvat © Amretasgraphics, Pixabay, KENTAMA (CC BY 2.0) ja Subtle Patterns. Grafiikka © Amretasgraphics.

 

© VRL-08368     Tausta & grafiikka © Amretasgraphics