Silvertop

Oriasema

Informaatio

  Silvertopin oriit ovat tarjolla puoliveri- ja ratsuponijalostukseen. Oriimme ovat siis käytettävissä eri puoliverikantakirjojen, täysiveristen ja ratsuponijalostukseen hyväksytyille tammoille.

  Kaikki jalostusoriimme ovat kilpailleet painoituslajissaan porrastetut loppuun koulutustasolleen, eli voimme taata niiden jälkeläisille mahdollisimman hyvät edellytykset laatuarvosteluja varten isän sukupisteiden osalta. Osa oreistamme on vieraillut myös oman painoituslajinsa laatuarvostelussa.

  Kilpailevista oreistamme on myös mahdollista saada astutuksia.

  Silvertopissa asuu vain ensiluokkaisia oreja. Jokainen tallin ori edustaa hyvää urheiluhevostyyppiä, on rakenteeltaan korrekti sekä luonteeltaan ehdottomasti hyväkäytöksinen.

 

Astutuksen varaaminen

Astutusvaraukset ovat tervetulleita tallin sähköpostiin (neonleopards@gmail.com). Astutusvarausta tehdessäsi sitoudut noudattamaan alla mainittuja ehtoja, tai muuten astutus joudutaan mitätöidä. Varauksessa on hyvä käydä ilmi haluamasi ori, tamman nimi sekä sen sivujen osoite. Toki olisi myös mukava kuulla hieman varsan tulevaisuudensuunnitelmista, onko se esimerkiksi jäämässä kasvattajalle vai menossa myyntiin.

  Varsan perustiedot (nimi, rotu, syntymämaa, syntymäaika) ja sivut ilmoitetaan sähköpostiin mahdollisimman pian astutuksesta
  Varsa lisätään orin sivuille, kun sen sivut on lähetetty

  Oreja jalostuskäytössä 0 kpl

  Oriimme ovat vapaasti käytettävissä jalostukseen yhteistyötalliemme tammoille!

 

Astutuskalenteri

Ajankohta Ori Tamma Tamman omistaja Varsan sivut
06/2018 Celsstad SWA Kaempferia AWB VRL-14465
06/2018 Celsstad SWA SPN Hazel Z VRL-14365
06/2018 Harlequin Silvers Fantasy HMS VRL-14365
09/2018 Dante Rewenia VRL-09844

 

Silvertop

© VRL-08368
Olemme virtuaalitalli
Silvertop is a sim-game stable