Silvertop

Muuta

Tälle sivulle on koottu kaikkea hyödyllistä kuin myös vähemmän hyödyllistä informaatiota tallistamme. Tältä sivulta löydät muun muassa yhteystiedot, linkkilistan sekä tietoa tekijänoikeuksista.

Silvertop is a SIM-game stable and all our horses are SIM-game horses, they don't exists in real life. Unfortunately this site is only in Finnish!

 

Tallin historiaa

  Lue Silvertopin historiasta

 

Hevosten ikääntyminen

Kaikki hevosemme ikääntyvät heti syntymäpäivänään 8-vuotiaiksi. Poikkeuksena esimerkiksi varsalaatuarvosteluihin menevät hevoset, joiden ikä on tällöin ilmoitettu niiden omalla sivulla. Hevosemme eivät periaatteessa "ikäänny" tämän jälkeen enää, vaan kasvavat kilpailujen sekä meriittien perusteella ns. valmiiksi paketeiksi ja tämän jälkeen ne yleensä laitetaan kuoppaan.

 

Tekijänoikeudet

Ulkoasu ja tekstit ovat Kidan käsialaa. Luvaton kopioiminen sivuiltamme on kiellettyä! Olemme saaneet kaikkiin sivuilla esiintyviin kuviin luvat, isot kiitokset henkilöille ja farmeille, jotka ovat niitä käyttöömme antaneet. Copyrightit ovat merkitty kuvien yhteyteen (hiiri kuvan päälle) tai sivun alareunaan. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse! Taustakuva © Pixabay ja otsikkokuva © High Point.

  neonleopards@gmail.com
  Kida, VRL-08368
  Keskustan yksityisviesti

 

Linkkilista

Airlea Sporthorses
Gestüt Helmwald
Gestüt Silbereiche
Joyance
Navelina Sporthorses
Team Bonfire
Windels Estate
Wouters Warmbloods

 

Silvertop

© VRL-08368
Olemme virtuaalitalli
Silvertop is a sim-game stable