Cloverley

virtuaalihevonen / a sim-game horse

Kuollut 02.12.2019

Tiara Clover Z
VH18-272-0078

tummanruunikko 165cm zangersheidetamma | s. 18.08.2018 8v
omistaa Kida, VRL-08368 | kasvattanut Cloverley
estepainoitteinen, re 130cm | 4414.43 op taso 8

08/19 ERJ-II     10/18 EV-II

 

Tiara Clover Z on kaunis ja oikein viehättävän näköinen puoliveritamma. Kaunis ulkonäkö tosin on hieman harhaanjohtava tämän tapauksen kanssa, sillä Tiara ei luonteeltaan ole mikään kedon kaunein kukkanen. Tamma on perinyt emältään hieman kärkkään ja neitimäisen luonteensa, onneksi ei ehkä niin paljoa kuin olisi voinut luulla. Luojalle kiitos tästä! Tiaran emä nimittäin oli vieläkin tammamaisempi luonteeltaan ja sen kanssa en mielellään itse ainakaan kovinkaan paljoa koskaan halunnut puuhastella. Ilkeä Tiara ei kuitenkaan ole, mitä nyt vain lymyilee karsinansa perimmäisessä nurkkauksessa korvat luimussa ja yrittää näyttää pelottavalta. Hampaitaan se ei ole keneenkään vielä iskenyt kiinni tai potkinut, enkä usko tamman näin myöskään tekevän. Hyvin pahantuulisena se tosin saattaisi voida purra tai no, näykkäistä, mutta mikään hirviömutaatiohevonen se ei sentään ole! Taluttaessa tamma on ihan nätisti ja kävelee vierellä asiallisesti, samoin varusteita laittaessa ja käytävällä harjatessa.

Ratsastaessa voikin varmaan arvata, että Tiara on aika herkkis. Häntä viuhuu ja korvat myös siihen tahtiin, että eipä sitä aina tiedä miten päin tamma seuraavaksi tahtoo olla. Tiara on todella tarkka ratsastajansa kädestä, eikä siedä yhtään kovaa tai epätasaista tuntumaa. Tamma pystyy rentoutua ainoastaan kun sitä ratsastetaan kevyin ja hyvin täsmällisin avuin. Tiaralla on todella kauniit liikkeet ja melko ilmava ravi. Tamman on hieman hankala koota itseään, joten kokoamista vaativien liikkeiden kanssa sillä on vielä paljon harjoiteltavaa. Laukkatyöskentelyssä tamma on parhaimmillaan. Esteillä Tiara on rauhaton ja malttamaton. Tamma haluaisi suorittaa tehtävät mielummin vauhdilla, kuin taidolla, mutta osaavan kuskin kanssa hyppääminenkin sujuu kivasti ja Tiara ylittää esteet usein ongelmitta.

Kilpailuissa Tiara ponnahtelee ja säpsähtelee aika paljon. Sen kanssa saa olla silmät selässäkin ja verryttelyssä on ennakoitava hyvin, jotta sen koikkaloikissa pysyy kyydissä mukana. Tiara jotenkin ahdistuu ja ärsyyntyy helposti muista kilpakumppaneistaan, joten pikainen verryttely tällä tammalla toimii. Radalla Tiara tekee jo paremmin työt ja malttaakin keskittyä suoritukseensa.

 

Sukutaulu & jälkeläiset

Torremolinos Z
FC
Torre Vieja Z evm Tantrum Z evm
Habanera des Salinas Z evm
Malèna de la Camorra Z evm Mon Amour Z evm
Kimberly Z evm
Giorda del Bosco Z
Q
Girolamo Z evm Garibald Z evm
Raffaella Z evm
Umania van Zelig Z evm Protector Z evm
Maylis Z evm

Torremolinos Z
Giorda del Bosco Z

ZANG t. Dory Clover Z s. 05.11.2018 i. K.B. Double Z
KWPN o. Solo Clover s. 08.03.2019 i. Splittin' Steeds
KWPN t. Mini Clover s. 05.04.2019 i. Windels Pagani

 

ERJ-Cup sijoitukset   2 kpl

31.12.2018 Joulukuun ERJ-Cup - ERJ 120cm - 2/95
30.04.2019 Huhtikuun ERJ-Cup - ERJ 120cm - 4/88

 

© VRL-08368     Tausta & grafiikka © Amretasgraphics