Cloverley

Kuollut 04.02.2019

Torremolinos Z
FC  

Tummanruunikko 167cm Zangersheideori

s. 02.08.2017 8-vuotias
VH18-272-0065

Omistaa Kida, VRL-08368
Maahantuonut Disa, VRL-03335

Estepainoitteinen, re 130cm
Ominaisuuspisteet 4067.59, tasolla 8

Saavutukset

26.08.2018 Ratsuhevosten laatuarvostelu, First Champion (72,222%)

 

Zangersheideori Torremolinos Z päätyi Cloverleyhin aika sattumalta. Ystäväni Disa tarjosi meille zangersheidetammaa Giordaa, jonka päätin ostaa samantien ja samalla myös Remu sitten matkasi Cloverleyhin vähän kuin kaupan päälle. Minun olikin ollut tarkoitus hankkia Cloverleyhin uusia tuontihevosia, mutta en ollut saanut tätä aikaiseksi vielä ja tämä uusi yllätyskaksikko oli oikea lottovoitto siis.

 

Sukutaulu & jälkeläiset

Torre Vieja Z
zang tprt 167cm
Tantrum Z
Habanera des Salinas Z
Malèna de la Camorra Z
zang tprn 170cm
Mon Amour Z
Kimberly Z

i. Torre Vieja Z on estepainotteinen tummanpunarautias ori, joka hurmasi yleisön värityksensä lisäksi myös hyppytyylillään. Korkeutta orilla on vähän alle 170cm, mutta todellisuudessa ori vaikuttaa kookkaammalta. Ori vaatii kokeneen ratsastajan eikä anna mitään ilmaiseksi. Herra oli ahkera kilpakenttien kiertäjä ja menestyi urallaan mainiosti. Luonteeltaan ori on määrätietoinen, mutta nöyrä.

ii. Tantrum Z oli rautias esteradoilla menestyksekkäästi pärjännyt ori, joka menehtyi kesken parhaiden kilpailuvuosiensa harvinaiseen autoimmuunisairauteen, joka alkoi oireilla vasta kun ori täytti kahdeksan vuotta. Äkkipikainen ori ei ollut jokaisen ratsastajan hevonen, mutta toimi todella hyvin muutaman ratsastajan kanssa. Rohkeaksikin olisi voinut oria kutsua, ja tämä luonteenpiirre on siirtynyt jälkeläisillekkin.

ie. Habanera Des Salinas Z oli ruunikko tamma, joka oli paremmin tunnettu upeista jälkeläisistään, kuin kilpailu-urastaan. Tamma nimittäin oli niin arka vieraissa paikoissa, että se alkoi vähitellen häiritä kilpailemista, minkä vuoksi päätös jättää tamma siitostammaksi tapahtui nopeasti. Luonteeltaan muuten tamma oli todella sympaattinen ja ihana, mutta tamman piti antaa itse tutustua uusiin asioihin ja paikkoihin rauhassa.

e. Malèna de la Camorra Z on esteillä erittäin energinen ja vauhdikas, mutta varovainen ja vakaa hyppääjä. Tummanpunaruunikko tamma viihtyy itsekseen ja hoitaa arkiset velvollisuudet ongelmitta. Ura esteratsuna oli suhteellisen tavallinen ja tamma jättäytyi kilpauralta pois jo 11-vuotiaana omistajanvaihdoksen takia. Kilpailukenttien jäädessä taakse alkoi uudet tuulet jalostusuran parissa, ja tamma onkin saanut useamman menestyneen jälkeläisen.

ei. Mon Amour Z kapinallisuudestaan tunnettu ori oli erittäin mielenkiintoinen pakkaus. Ori oli todella taitava ja potentiaalinen, mutta luonteeltaan hieman ongelmallinen. Energiaa oli usein hieman liikaa ja ruunikko ori oli usein tuittuileva. Muutama ratsastaja pärjäsi herran kanssa, ja hyvin pärjäsikin. Orin jälkeläiset ovat kuitenkin olleet menestyksekkäitä, eikä luonteenpiirteet ole periytyneet ainakaan vakavasti jälkeläisille.

ee. Kimberly Z oli innokas hyppääjä, sympaattinen hevosystävä ja luotettava ratsastettava. Tamma oli todella sosiaalinen ja oli lähes riippuvainen seurasta. Kilpakentilläkin menestynyt tamma lopetettiin nuorella iällä, jo 12-vuotiaana. Tamma ehti kuitenkin varsoa kaksi upeaa varsaa, jotka ovat menestyksekkäästi jatkanut emänsä kesken jäänyttä kilpailu-uraa.

Sukuselvitys © Ida

ZANG t. Tiara Clover Z s. 18.08.2018 e. Giorda del Bosco Z
ZANG t. Everholt Novellá Z s. 18.12.2018 e. Nouvelle Lune Z
ZANG o. Tristan Clover Z s. 01.08.2019 e. Panama

 

ERJ-Cup sijoitukset   1 kpl

30.11.2018 Marraskuun ERJ-Cup, ERJ 120 cm: 4/77

 

Päiväkirja

Torremolinos Z muutti Cloverleyhin 16. kesäkuuta, vuonna 2018. Oria on kutsuttu entisessä kodissaan lempinimellä Remu, joten Remuna hänet tunnetaan nyt meilläkin jatkossa. :) Remua kuvailtiin luonteeltaan hyvätapaiseksi, mutta hieman lapsekkaaksi ja innokkaaksi hevoseksi. Ori ei ollut meille tullessaan vielä ehtinyt kilpailla ja tasoltaankin se on meidän muita estehevosia hieman matalemmalla. Remu aloittaa kilpailut porrastetuissa esteratsastuskilpailuissa mahdollisimman pian!

 

© VRL-08368     Grafiikka © Amretasgraphics       virtuaalihevonen / a sim-game horse