Cloverley

virtuaalitalli / a sim-game stable

Tallin esittely

Tallirakennukset

Cloverleyn pihamaalla seisoo kaksi tyylikästä tallirakennusta, joista toinen on pyhitetty oreille ja toinen tammoille. Kummassakin tallissa on karsinapaikkoja 30 kappaletta, eli yhteensä meillä on tilaa 60:lle asukkaalle. Talleissa on hyvät säilytystilat hevosten varusteille ja rehuille sekä pesu-, että hoitokarsinat solariumlamppuineen. Karsinoiden kuivikkeina käytetään purua ja ne siivotaan kahdesti päivässä.

Ratsastusareenat

Ratsastusmahdollisuudet Cloverleyssä ovat erinomaiset. Meillä on suurikokoinen maneesi, joka on talven kylmimmillä ilmoilla mukavan lämmin ja kokoluokaltaan tarpeeksi riittävä suorittamaan kunnon esterataa. Ulkokenttämme on maneesia vieläkin huomattavasti suurempi, pohja ensiluokkainen ja valaistus priimaa. Ei haittaa pimeät illat kun meillä käy ratsastamassa. Pidämme erittäin hyvää huolta ratsastusalueidemme pohjista ja ne on valikoitu laadukkaimmasta tarjolla olevasta materiaalista.

 Tönö

Tallin omistajien koti ja 8-paikkainen pikkutalli. Päätallien lisäksi hieman syrjemmällä sijaitsee tallin omistajan ja hänen miehensä koti, jonka yhteydessä on myös pieni yksityistalli. Koska muissa talleissa kaikki on uutta ja luxusta, halusi Kida kotiinsa hieman vanhanaikaisempaa tyyliä.

 

 

 

Cloverleyn historiaa

Cloverley aloitti toimintansa 29. toukokuuta vuonna 2018. Aluksi talli sijaitsi Suomessa, mutta lokakuun alussa pakkasimme kimpsumme ja kampsumme ja muutimme Sveitsiin, missä tilamme edelleen sijaitsee samoilla paikoilla. Cloverleyn kasvatustoiminta on ollut melko hillittyä ja varsoja syntyi vuoden 2018 aikana 27 kappaletta, kuudesta eri puoliverikantakirjasta. Eniten varsoja syntyi zangersheiden kantakirjasta.

Vuosi 2019 aloitettiin pienellä remontilla ja keväällä remontin valmistuessa talliin pääsi muuttamaan taas uusia hevosia. Kasvatustoimintamme koki pienen uudistuksen myös ja vuodesta 2019 alkaen tulemme suuntautumaan kasvatuksessamme pääasiassa estesukuisiin hollanninpuoliverisiin. Vuoden aikana meille syntyikin yhteensä 35 kasvattia, joista 17 edusti kantakirjaltaan hollantilaisia.

Heti vuoden 2020 tammikuussa osa hannovereistamme ja holsteineistamme muutti uudelle kotitallille, jotta saimme Cloverleyhin vapaita karsinoita uusia hevosia varten. Tänä vuonna tavoitteenamme on kasvattaa entistä enemmän zangersheideja ja hollanninpuoliverisiä esteradoille. Kevään aikana varsoja syntyi niin ikään hollanninpuoliveri- ja zangersheidekantakirjoista, mutta kesällä kasvatustoiminta alkoi olemaan jo oikeastaan olematonta. Alkusyksystä tein ison päätöksen ja päätin laittaa Cloverleyn hevoset myyntiin ja osa hevosistamme muutti Caswell Studiin Saksaan asumaan. Cloverleyn oli tarkoitus lopettaa toimintansa, mutta muutaman hevosen jäädessä vielä talliin, en lopulta raaskinutkaan laittaa lappua luukulle.

Tallikoiratn. PP's Nirnaeth
"Sandy"

shetlanninlammaskoirau. PP's Blue Royal
"Siri"

shetlanninlammaskoira

 

© VRL-08368     Tausta & grafiikka © Amretasgraphics