Cloverley

virtuaalitalli / a sim-game stable

Tallin esittely

Tallirakennukset

Cloverleyn pihamaalla seisoo kaksi tyylikästä tallirakennusta, joista toinen on pyhitetty oreille ja toinen tammoille. Kummassakin tallissa on karsinapaikkoja 30 kappaletta, eli yhteensä meillä on tilaa 60:lle asukkaalle. Talleissa on hyvät säilytystilat hevosten varusteille ja rehuille sekä pesu-, että hoitokarsinat solariumlamppuineen. Karsinoiden kuivikkeina käytetään purua ja ne siivotaan kahdesti päivässä.

Ratsastusareenat

Ratsastusmahdollisuudet Cloverleyssä ovat erinomaiset. Meillä on suurikokoinen maneesi, joka on talven kylmimmillä ilmoilla mukavan lämmin ja kokoluokaltaan tarpeeksi riittävä suorittamaan kunnon esterataa. Ulkokenttämme on maneesia vieläkin huomattavasti suurempi, pohja ensiluokkainen ja valaistus priimaa. Ei haittaa pimeät illat kun meillä käy ratsastamassa. Pidämme erittäin hyvää huolta ratsastusalueidemme pohjista ja ne on valikoitu laadukkaimmasta tarjolla olevasta materiaalista.

 Tönö

Tallin omistajien koti ja 8-paikkainen pikkutalli. Päätallien lisäksi hieman syrjemmällä sijaitsee tallin omistajan ja hänen miehensä koti, jonka yhteydessä on myös pieni yksityistalli. Koska muissa talleissa kaikki on uutta ja luxusta, halusi Kida kotiinsa hieman vanhanaikaisempaa tyyliä. Pikkutallia asuttavat kouluhevosemme ja Martta.

 

 

Cloverleyn historiaa

Cloverley aloitti toimintansa 29. toukokuuta vuonna 2018. Aluksi talli sijaitsi Suomessa, mutta lokakuun alussa pakkasimme kimpsumme ja kampsumme ja muutimme Sveitsiin, missä tilamme edelleen sijaitsee samoilla paikoilla. Cloverleyn kasvatustoiminta on ollut melko hillittyä ja varsoja syntyi vuoden 2018 aikana 27 kappaletta, kuudesta eri puoliverikantakirjasta. Eniten varsoja syntyi zangersheiden kantakirjasta.

Vuosi 2019 aloitettiin pienellä remontilla ja keväällä remontin valmistuessa talliin pääsi muuttamaan taas uusia hevosia. Kasvatustoimintamme koki pienen uudistuksen myös ja vuodesta 2019 alkaen tulemme suuntautumaan kasvatuksessamme pääasiassa estesukuisiin hollanninpuoliverisiin.

Tallikoirat ja pupun. PP's Nirnaeth
"Sandy"

shetlanninlammaskoirau. PP's Blue Royal
"Siri"

shetlanninlammaskoirau. Ajattaran Bastioni
"Bamse"

sekarotuinen

 

© VRL-08368     Tausta & grafiikka © Amretasgraphics