•   Tallin esittely   •   Jalostusoriit   •   Siitostammat   •   Puoliverikasvatus

Desperado Clover Z
EV-II   FC

Rautias 169cm Zangersheideori

s. 12.06.2018 8-vuotias
VH18-272-0063

Omistaa Kida, VRL-08368
Kasvattanut Cloverley

Estepainoitteinen, re 160cm
Ominaisuuspisteet 7582.22, tasolla 11

Saavutukset

31.07.2018 Estevarsojen laatuarvostelu, EV-II (7 + 9 + 3 + 4 + 1 + 5 = 29 p.)

31.07.2018 Ratsuhevosten laatuarvostelu, First Champion (68,333%)

 

Desperado Clover Z syntyi Cloverleyhin kesäkuun alkuvaiheissa ja on meidän ensimmäisiä kasvatteja yhdessä Candyn kanssa, kun kummatkin varsat syntyivät sattumalta samana päivänä. Desperadon isä on meidän oma Tupla ja emä Varpu. Tämä pariskunta osoittautui oikein hyväksi yhdistelmäksi ja jäämme innolla odottamaan minkälainen tulevaisuus kilpahevosena Desperadolla on edessä. Ainakin oikein hurmaavan näköinen herra tämä on!

Tallissa Desperado on mukavan rauhallinen ja olettaenkin varsin kiltti tapaus. Herra nauttii kun sille pidetään seuraa ja se viihtyy hyvin myös muiden hevosten lähellä. Ori on nöyrä luonteeltaan ja osaa käyttäytyä toisten hevosten seurassa ongelmitta, eikä se ole lainkaan rehvastelevaa sorttia. Desperado on yhtä helppo hoitaa niin käytävällä kuin karsinassaankin, joten sen voi varustaa ratsastusta varten kuntoon kummin haluaa. Taluttaessa ori kävelee lungisti vierellä ja seuraa tarkasti taluttajansa liikkeitä. Desperado on asiallisesti myös aina eläinlääkärin tai kengittäjän vieraillessa tallilla.

Desperado on kuuliainen ja todella kiva ratsu. Ori vastaa ratsastajan pyytämiin apuihin samantien ja pyrkii tekemään aina parhaansa, todella nöyrä ja miellyttämishaluinen kaveri. Desperadolla on kauniit ja näyttävät liikkeet, joissa on kuitenkin helppo istua. Hypätessä Desperado on eteenpäinpyrkiväinen ja rohkea. Ori hyppää hyvällä tekniikalla ja on varovainen jaloistaan, eikä ota koskaan turhia puomeja alas. Desperadon kanssa on helppo lähestyä isompiakin esteitä, sillä ori on todella luotettava hyppääjä ja sillä on scouppia vaikka muille jakaa.

Kilpailuissa ori on elementissään. Desperado rakastaa olla huomion keskipisteenä ja se jaksaa skarpata aina yhä enemmän mitä isommat kuviot ja mittelöt ovat kyseessä. Verryttelyssä Desperado saattaa kerätä itselleen hieman kierroksia, mutta pysyy silti asiallisesti hanskassa. Radalla ori hyppää usein puhtaasti ja on varsin nopea peli uusintakierroksellakin. Desperado on ketterä ja kääntyy notkeasti pystyen tekemään hyvinkin tiukkoja mutkia.

 

Sukutaulu & jälkeläiset

K.B. Double Z
ktk-II, FC
Du Bois Z Du Bourbon Z
Kierk Vienna Z
Eau de Vie Z Earwig Z
Dorothea Z
K.B. Red Sparrow Z
FC
Red Baron Z Red Dragon Z
Maryssa Z
Covent Garden Z Charibon Z
Esthelle Z

K.B. Double Z - Du Bois Z
K.B. Red Sparrow Z - Covent Garden Z

ZANG t. Diamont Clover Z s. 12.10.2018 e. Candy Clover Z

 

Näyttelytulokset

-

 

© VRL-08368     Grafiikka © Amretasgraphics
virtuaalitalli / a sim-game stable
virtuaalihevonen / a sim-game horse