Klossmoor Equestrian Team

Lokakuu 2021, vettä tulee vaakasuoraan ja tuulenpuuskien puhaltaessa et pysy enää edes pystyssä. Sattuipa tämä muuttopäivä juuri sopivasti keskelle vuoden pahinta syysmyräkkää. No, talli oli valmis ja hevoset piti saada sisälle. Kida tomerana naisena oli päättänyt, että ei katsele enää yhtään ex-miehensä toilailuja, vaan kamat kasaan ja äkkiä pois Sveitsistä. Sinne jäi hienot tallit ja systeemit. Täällä meitä odotti remontoitu, mutta vanha talli sekä kartano. Eihän täällä kyllä maneesiakaan ole, pelkästään yksi suuri kenttä, johon oli tehty onneksi uusi pohja. Ihanien naapureidemme ansiosta saamme käyttää heidän maneesia vapaasti.


Tallin hevoskanta koostuu pääasiassa kouluratsuista, mutta alkuun mukaan eksyi myös muutama Kidan vanhempi estehevonen ja nyt niitä onkin sitten jo myös mukava määrä. Kasvatamme suomalaisia puoliverisiä, jotka ainakin omasta mielestämme ovat tottakai maailman parhaita tulevaisuuden tähtiä kilparadoille.

Kida toivottaa kaikki vierailijat oikein lämpimästi tervetulleeksi meille, tutustu talliin rauhassa ja piipahda satulahuoneessa rupattelemassa muille tallilaisille. Satulahuoneessa on aina tarjolla kahvia ja keksejä naposteltaviksi!

Rakkain terveisin ♡ Kida, VRL-08368

Sivut päivitetty helmikuussa 2022
Tallin tunnus: KLOS1846
Sähköposti: neonleopards@gmail.com

 

virtuaalitalli / virtuaalihevonen
© VRL-08368