virtuaalitalli / a sim-game stable

Suomenhevosvarsoja maalta

Haluatko itsellesi ruohonleikkurin? Harrastepuksun? Vai kenties ihan oikean kilpahevosen? Hyvä, meiltä niitä saa. Meidän varsat edustavat kaikesta tilojemme prameuden puutteesta huolimatta laadukkaita sukulinjoja ja ne tulevat selväpäisistä sekä hyvistä vanhemmista, jotka ovat näyttäneet kyntensä kilparadoilla. Meille tärkeintä on kasvattaa hyväluonteisia, rotumääritelmän mukaisia ratsusuomenhevosia käyttöön kuin näyttöön ja toivomme niiden tuovan iloa uusiin koteihinsa pitkäksi aikaa. Kasvattimme tunnistat kasvattajanimestämme Taikapölyn hevosen nimen edessä.

Ostotarjoukset ja astutuskyselyt oreistamme ovat aina tervetulleita tallin sähköpostiin!

 

Neljä jalkaa ja pää?

Mitä meidän kasvateilla sitten voi tehdä? No se riippuu ihan sinusta itsestäsi. Itse olemme kausiluontoisia himokisaajia ja laatuarvostelupalkintojen tavoittelijoita ja joskus taas nämä tavoitteet häviävät taivaantuuliin. Kasvattimme sopivat vanhempien painoituslajiensa mukaan yleensä este- ja/tai kouluradoille sekä mahdollisesti myös kenttäratsastukseen. Kasvattimme vanhemmat kilpailevat omassa lajissaan tarvittavat 40 kpl sijoituksia, jotta niiden varsat saavat ainakin sukupisteiden osalta "täydet pisteet" laatuarvosteluissa. Emme vaadi kasvateiltamme kisaamista tai niitä laatuarvosteluja, mutta jonkinlaista aktiviteettia kyllä. Se voi olla juuri niitä kisatuloksia tai tarinointia - kunhan kasvattimme ei jää täysin unohduksiin ja kyhjöttämään tallin perukoille.

 

Myyntiehdot

Kasvatin sivut ilmoitetaan viikon kuluessa kaupoista sähköpostiin. Hevosen kasvattajaksi merkitään Taikapölyn Suomenhevoset ja kasvatti tulee rekisteröidä kaupan jälkeen viipymättä VRL:n hevosrekisteriin.

Kasvatista luopuessasi, tarjoathan sitä ensiksi meille. Mikäli emme ota kasvattia takaisin, voi sen myydä itse eteenpäin.

Mikäli kasvatin sivujen osoite vaihtuu, tulee siitä ilmoittaa jos vanhoilta sivuilta ei löydy linkkiä uusille sivuille.

Kun kasvatti kuolee, tulee sille jättää nettiin muistosivut ja tallentaa mielellään myös webarchiveen. Muistosivu linkitetään hevosen VRL-profiiliin.

Rekisteröintiohjeet VRL:n hevosrekisteriin

Kasvattajanimeksi merkitään Taikapölyn, kasvattajaksi TAIK8947 ja syntymämaaksi Suomi .

 

Suomenhevosvarsat vuodesta 2019 alkaen

15.05.2019 tamma Taikapölyn Peiponpusu
Jeilin Bofink x Kuurtolan Kultakerä
SV-III VRL-08368
30.05.2019 ori Taikapölyn Jalokivivaras
Kalman Ritarihaukka x Kaarnan Medaljonki
EV-II, SV-II VRL-08368
06.08.2019 ori Taikapölyn Rubiinivelho
Taikapölyn Jalokivivaras x Noitarovio
- VRL-08368

 

Tämän sivun kuvat © Cherie (CC BY-NC 2.0)

© VRL-08368     Grafiikka © Amretasgraphics, otsikon kuva © Cherie (CC BY-NC 2.0)