virtuaalitalli / a sim-game stable

Maalla on mukavaa ja niin varmaan

Kuinkas kävikään! Täällä sitä seisoskellaan keskellä vehreää peltoa ja huudellaan hevosia kotio. Ne ovat lymyttäytyneet laitumen kauimmaiseen nurkkaan ja varmaan piruuttaan siellä kuuntelevat huvittuneena, kun akka pauhaa portilla itsekseen. Eivätkä muuten liiku senttiäkään kohti minua. Vielä tämän vuoden alussa en osannut kuvitella itseäni tähän tilanteeseen, minä, yksin! ja kasa jo varmaankin jo puolivilliintyneitä suomenhevosia. Voitte varmaan arvata, mitä Kaarnalle tapahtui? No, se hieno ja upea tila piti myydä melkein pilkkahintaan ja sen taru loppui sitten siihen. Meille tuli avioero ja ex-mieheni halusi pistää lusikat jakoon ennätysnopeaan. Tänne jonnekin korpeen minä sitten pakkasin kamani ja muutin. Muutama vanha kultamussuka mahtui mukaan, mutta monelle entiselle jouduin jättämään hyvästit - voi sitä surun määrää! Saa nähdä mitä me täällä mettän keskellä keksitään, maalla ainakin ollaan ja kaukana Etelä-Suomesta..


Taikapölyä sitä tosiaan tarvitaan, jos meinaan tämän paikan kunnostaa ja saada edes ripauksen sitä rakastamaani luxusta tänne. Tällä hetkellä tallissa on tilaa kymmenelle hevoselle ja pihatossa kuudelle. Laitumelle mahtuu onneksi tammoja ja varsoja, mutta mitäs sitten tehdään kun syksy tulee.. Laajennusremontti on varmaan jossain vaiheessa edessä, kunhan kukkaronnyörit antavat myöden. Mitä tulee pihamaahamme, meillä ei ole maneesia. Kenttä sentään jo löytyy, mutta aluksi ei ollut sitäkään. :-)

Tervetuloa tutustumaan meidän arkeen ja seikkailuihin! Tallin ovet on aina auki vieraille ja saa sitä pistäytyä minunkin taloon kahvikupposen ääreen.

 

 

Kira Dalgård
Kida, VRL-08368, neonleopards@gmail.com

 

Tykkäys tallilistalla
Sivut päivitetty viimeksi 22.08.19
Mitäs meille kuuluu? Syksy on saapumassa ja kuten arvasin, talli on täyttynyt siihen mennessä kokonaan. Taitaa meillä olla yksi tyhjä karsina, mutta muuten uusille hevosille ei ole tilaa. Oriit ovat valloittaneet tallin ja tammat on laitettu pihattoon. Marliina kyllä asuu tallissa poikien kanssa, kun pihattokin on täynnä. Remontit ei ole edenneet mihinkään suuntaan, kenttä pelittää vielä hyvin ja arki rullaa rauhallisesti.

KaunovaaraKuurtolaSusirajaVuorna

 

Tämän sivun kuvat © Suomen Hippos/Eero Perttunen, Cherie (CC BY-NC 2.0)

© VRL-08368     Grafiikka © Amretasgraphics, otsikon kuva © Cherie (CC BY-NC 2.0)