Varpuspuro
Sparrowbecks • Ratsutila

Tervetuloa meille ♡


Varpuspuron tarina alkoi syksyllä 2019, kun tallin omistaja Kira saapui Euroopan reissultaan viiden estehevosensa kera takaisin Suomeen. Kiran vanhemmat olivat kesän aikana ostaneet uudet tilukset Kirkkonummelta, Etelä-Suomesta ja tallin remontti saatiin valmiiksi juuri sopivasti ennen Kiran saapumista Suomeen.

Varpuspuron talli täyttyi pikkuhiljaa estesukuisista puoliverisistä ja varsoja syntyi ensimmäisenä toimintavuotena mukavasti. Syksyllä 2020 Kiran vanhemmat kiinnostuivat hankkimaan talliin muutaman suomenhevosen ja sehän oli sitten menoa.. Kiralle, jonka sydän sykki esteratsastukselle, iski kaipuu takaisin Saksaan ja hän pakkasikin kimpsut ja kampsunsa suunnaten taas seikkailemaan ulkomaille. Hetkeksi. Maitojunalla palattiin kotiin, kun uusi parisuhde kariutui jo miltein alkumetreillä. Tässäpä sitä sitten mennään, suomenhevosten ja puoliveristen parissa.

Varpuspuro on virtuaalinen kilpa- ja siitostalli, jonka toimintaan kuuluu suomenhevosten ja puoliveristen kasvatus kisaradoille. Toivottavasti viihdyt meillä ja tulet vierailemaan toistekin!

Rakkaudella ♡ Kira Dalgård
Kida | VRL-08368 | @


 

Piditkö meistä? Anna tykkäys VRL:n tallilistalla!

♡ Sivut päivitetty viimeksi helmikuussa 2021 ♡
Lue Varpuspuron kuulumisia tallikirjasta

Hevostemme hoito ja varusteet


Sähköposti

 

© VRL-08368       virtuaalitalli / a sim-game stable     Taustat & grafiikka © Amretasgraphics, Subtle Patterns