Caswell Sporthorses

Kasvatustoiminta


Caswell Sporthorses kasvattaa tavoitteellisesti suorituskykyisiä urheiluhevosia kilparatsastuksen pariin, nykyään pelkästään estepainoitteisista sukulinjoista. Tällä hetkellä kasvatustoimintamme keskittyy vain yhteen puoliverikantakirjaan, holsteininhevoseen, mutta aikaisemmin meillä on syntynyt myös kasvatteja hollanninpuoliverikantakirjasta. Kasvatamme holsteininhevosia ns. puhtaista linjoista, eli emme sekoita kasvattiemme sukuihin muita puoliverikantakirjoja.

Kaikki meillä syntyneet varsat tunnistat kasvattajanimestä Cas kasvatin nimen perässä tai vanhasta kasvattajanimestämme CWL, joka ei enää ole käytössä.

 


Sinulle oma varsa?

Caswell-varsat tunnetaan hyvästä luonteesta, korrektista rakenteesta sekä erinomaisesta kapasiteetista kilpakentille. Nämä varsat toteutetaan laadukkaista yhdistelmistä ja sopivat vaativaankin makuun! Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan itsellesi meidän kasvatin, otathan yhteyttä sähköpostitse. Myynnissä ja varattavissa olevista varsoista ilmoitetaan tällä sivulla. Caswellin kasvatit myydään ainoastaan aktiivisiin koteihin, joissa kasvattimme pääsevät kilpailemaan omassa painoituslajissaan sekä jatkamaan sukulinjojaan myös siitoskäytössä.

 

Kasvattien nimeäminen

Orivarsat nimetään isän nimen alkukirjaimen mukaan
Tammavarsat nimetään vapaasti

Kasvattajanimeksi tulee Cas-liite nimen perään.

 

Aikaisempien vuosien kasvatit

Myyntiehdot

Kun kaupoista on sovittu, tulee kasvatin sivut lähettää viimeistään 2 viikon kuluessa sähköpostitse tai Keskustan yksityisviestillä. Lisäaikaa sivujen tekoon saa kysyttäessä, muussa tapauksessa kasvatti palautuu automaattisesti takaisin myyntiin.

Hevosen sivuille merkitään kasvattajaksi Caswell Sporthorses. Sivuilta tulee löytyä myös kasvatin perustiedot (nimi, syntymäaika, rotu, sukupuoli ja vanhemmat linkitettyinä). Kasvatin perustietoja ei saa muuttaa, mutta oriit saa toki ruunata.

Jokainen kasvattimme rekisteröidään VRL:n hevosrekisteriin mahdollisimman pian kauppojen teon jälkeen. Kasvattajanimeksi merkitään Cas, kasvattajaksi CASW1116 ja syntymämaaksi Saksa (DE).

Kasvatilla tulee olla toimiva sivujen osoite. Osoitteen vaihtuessa siitä tulee ilmoittaa tai vanhoilla sivuilla on löydyttävä linkki uusille sivuille.

Jos haluat luopua kasvatistamme, tarjoathan sitä ensiksi takaisin meille. Mikäli emme ota kasvattia takaisin, voi sen myydä itse eteenpäin.

Kasvatin kuollessa sille tulee jättää nettiin muistosivut (ilmaispalvelimelle) ja tallentaa mielellään webarchiveen. Muistosivu linkitetään myös hevosen VRL-profiiliin.

 

Kasvatit vuodelta 2020     syntyneitä varsoja 0 kpl

HOLST o/t. *** Cas 00.00.2020 i. Nimi e. Nimi VRL-00000

 

© VRL-08368       virtuaalitalli / a sim-game stable