Burlyhill Dressage


Everholt Weillette
3 Star Prospect


Syntynyt, ikä 02.02.2019 8-vuotias VH-tunnus VH19-011-0040
Rotu, sukupuoli Hannoverinhevonen, tamma Väri, säkäkorkeus Ruunikko, 167cm
Omistaa Burlyhill Dressage, VRL-08368 Kasvattanut Everholt Estate
Painoitus, taso Koulupainoitteinen, Grand Prix Ominaisuuspisteet 6684.67, tasolla 11

 

Saavutukset

Ei meriittejä

 

Ostin Weilletten suoraan sen kasvattajalta Everholt Estatesta, kun tamma oli vasta varsaikäinen. Neiti sai meillä lempinimekseen Lettu ja se on osoittautunut varsin erikoiseksi luonteeltaan, mutta silti hyväksi kilpahevoseksi.

Tallissa Lettu on oikea leidi ja hienohelma. Loimea ei saa pukea väärin ja satula pitää laittaa selkään varovaisesti. Väistäessä sivulle pitää hieman luimia samalla ja mikäli tammaa joutuu komentamaan jostain, se mököttää karsinansa nurkassa ainakin seuraavat kaksi tuntia ja varmasti muistaa tämän vielä seuraavana keväänä. Hoitotoimenpiteissä Lettu on lopulta kuitenkin ihan kiltti hevonen, eikä pure tai nostele jalkojaan potkiakseen. Taluttaessa Lettu on välillä pörhäkkäällä tuulella, mutta kävelee silti ihan kohtalaisen nätisti vierellä. Sateella tammaa ei meinaa kuitenkaan saada liikkeelle mitenkään, vaan se mielummin pysyttelisi sisällä tallissa.

Lettu on ratsastaessa kuin vanhempansakin, eli hyvin tarkka ja herkkä ratsastajansa avuista. Tamma vaatii tarkkaa ratsastusta ja oikeanlaisia apuja, tai muuten se heittää helposti hanskat tiskiin. Ristiriitaiset avut saavat Letun näkemään punaista ja tällöin se kieltäytyy liikkumasta askeltakaan eteenpäin. Tämä herkkähipiäinen on kuitenkin hyvin osaava ja taidokas ratsu, kunhan sen kanssa saa yhteistyön toimimaan ja tamma hyväksyy ratsastajansa omakseen. Tällöin se antaa kyllä kaikkensa ja toimii mielinkielin. Letun liikkeet ovat laadukkaat ja se osaa toimia omalla moottorillaan. Suustaan tamma on pehmeä, mutta tahtoo jäädä välillä jopa turhan tyhjäksi edestä. Ratsastajan pohje pitää siis olla kokoajan kiinni ja mukana tukemassa menoa.

Kilpailuissa Lettu on itsevarma ja se tykkää esiintymisestä. Radalla tamma laittaa showvaihteen päälle ja esittää kauniisti oman suorituksensa, suorastaan jopa hehkuen. Verryttelyssä Lettu saattaa kuitenkin ärsyyntyä hieman muista hevosista ja päästää välillä ihme vinkauksia, jos joku tulee liian lähelle tammaa. Kuljettaessa Lettu saattaa nahistella naapurin kanssa, mutta muuten käyttäytyy asiallisesti ja menee autoon ongelmitta.

 

Sukutaulu & jälkeläiset

Waldron GER
ktk-III
Waldengeist evm Weltino evm
Calabrina evm
Vermina evm Valiant evm
Celtas Lily evm
Shondalynn TGIT
VIR MVA Ch, ktk-III, KRJ-I
Shermon evm Sterling evm
Monicera evm
Elyise TGIT evm Edelfall evm
Louisiann evm

Waldron GER
Shondalynn TGIT

HANN o/t. Varsa s. 00.00.2019 i. Nimi

 

Näyttelytulokset

-

 

KRJ-Cup sijoitukset   1 kpl

30.04.2019 Huhtikuun KRJ-Cup, KRJ Grand Prix: 1/127

 

    © VRL-08368
virtuaalitalli / a sim-game stable
virtuaalihevonen / a sim-game horse