Burlyhill Dressage


Burlyhill Pepe
ktk-kelpoinen   KV-II   3 Star Prospect

Syntynyt, ikä 15.02.2019 8-vuotias VH-tunnus VH19-011-0037
Rotu, sukupuoli Hannoverinhevonen, ori Väri, säkäkorkeus Musta, 169cm
Omistaa Burlyhill Dressage, VRL-08368 Kasvattanut Burlyhill Dressage
Painoitus, taso Koulupainoitteinen, Grand Prix Ominaisuuspisteet 0.00, tasolla 0

 

Saavutukset

Kantakirjakelpoinen
20.03.2019 Kouluvarsojen laatuarvostelu, KV-II (10 + 4 + 5 + 3 + 2 + 0 = 24 p.)

 

Burlyhill Pepe on ollut oikein odotettu ja toivottu varsa Burlyhillissä. Ori tulee ihanasta 1-polvisesta suvusta, josta löytyy meidän loistavasti menestyneet kantahevoset Perpignon sekä Luanda. Orin kummatkin vanhemmat ovat asuneet koko ikänsä Burlyhillissä ja voipi sanoa, ettei omena ole kauas puusta tälläkään kertaan pudonnut, mitä tämän orin luonteeseen tulee.

Tallissa Pepe on hiljainen ja ei niin sosiaalinen hevonen. Sitä ei kiinnosta hoitajan paapomiset tai makupalat, vaan se rakastaa olla rauhassa karsinassaan ja viettää leppoisia päiväunihetkiä. Harjatessa ori tuhahtelee välillä turhautuneena, sillä sitä ei kiinnostaisi seistä käytävällä kuntoon laitettavana. Varusteita laittaessa orin kanssa ei myöskään sen ihmeellisempiä temppuja tarvitse muistaa, mitä nyt reippaasti ja perusvikkelään toimiminen on aina eduksi. Pepe on kaikinpuolin asiallinen hevonen käsitellä, mitä nyt hieman arka ja epäileväinen. Taluttaessa ori kävelee nätisti vierellä, mutta välillä saattaa jäädä puuskuttamaan hurjan pelottavaa kiveä matkalla kentälle..

Ratsastaesa Pepe on melkoisen pinkeä tapaus. Ori on alkuun kovin jännittynyt ja helposti se tuntuu siltä, kuin voisi singota pienestäkin räsähdyksestä mihin suuntaan tahansa. Onneksi näin ei ihan ole, vaan ori malttaa pysyä ratsastajansa alla, vaikka välillä hieman pelottaisikin. Liikkuvuus Pepellä on erinomaista. Sillä on todella hienot liikkeet, jotka ovat joustavat ja ilmavat. Kyydissä on mukava istua, vaikka liike onkin iso. Orin karusellihevosen laukka on mitä parhaimpia fiiliksiä kokea ja laukassa Pepeä onkin parasta työstää. Rentoutuessaan ori tekee mielellään töitä ja on hyvinkin pehmeä kyljistään. Alun pingottuneisuus on tipotiessä poissa!

Kilpailuissa ori on aluksi varuillaan ja arpoo mihin jalkansa pistää. Pepen rauhoittamiseen tepsii parhainten pitkä maastolenkki yksin tai kaverin kanssa taluttaen. Tällöin ori saa puhallettua turhat hiilet pois ja jaksaa keskittyä verryttelyssä. Pepen tarvitsee vähän kuin nollata päänsä ennen suoritustaan. Verryttelyssä ori vaatii paljon tehtäviä ja kokoajan se pitää olla kuulolla, jos mielii herran toimivan radalla. Kouluradalla Pepe saattaa alkuradasta olla huonompi, mutta parantaa aina loppua kohden. alkintojen jaossa ori ei viihdy sitten lainkaan ja usein ratsastaja valitseekin mielummin lainaratsun, kuin Pepen alleensa. Pepe on matkustaessa ihan kiltisti, mutta autoon menemistä se miettii aina tovin, ennen kuin suostuu kyytiin.

 

Sukutaulu & jälkeläiset

Perpignan Perth evm Prague evm
Carinea evm
Double Twist evm Doublerone evm
Remake evm
Luanda Larinos evm Laurentino evm
Sahara evm
Leilani evm Let Me Go evm
Blanca evm

Perpignan
Luanda

HANN o/t. Varsa s. 00.00.2019 e. Nimi

 

Näyttelytulokset

15.03.2019 NJ Chowter Sporthorses, irtoSERT, pt: Jannica

 

    © VRL-08368
virtuaalitalli / a sim-game stable
virtuaalihevonen / a sim-game horse