Burlyhill Dressage

Hannovereita kouluradoille

Kasvatamme Burlyhillissä koulupainoitteisista sukulinjoista polveutuvia hannoverinhevosia kasvattajanimellä Burlyhill. Tavoitteenamme on kasvattaa hyväluonteinen ja rotumääritelmän mukainen urheiluhevonen, jonka kapasiteetti sekä suorituskyky riittävät kilparadoilla aina huipputasolle asti. Käytämme jalostuksessa satunnaisesti myös muita hannoverjalostukseen hyväksyttyjä puoliverikantakirjoja, jotta sukulinjat pysyvät mahdollisimman monipuolisina.

Burlyhillin kasvatit

 

 

Kasvattien myyntiehdot

Sivut ilmoitetaan viikon kuluessa kaupoista sähköpostiin. Tarvittaessa sivujen tekoon saa lisäaikaa.
Hevosen kasvattajaksi merkitään Burlyhill Dressage. Sen sivulta tulee löytyä myös nimi, syntymäaika, rotu ja vanhemmat linkitettynä.
Kasvatista luopuessasi, tarjoathan sitä ensiksi meille. Mikäli emme ota kasvattia takaisin, voi sen myydä itse eteenpäin.
Mikäli kasvatin sivujen osoite vaihtuu, tulee siitä ilmoittaa jos vanhoilta sivuilta ei löydy linkkiä uusille sivuille.
Kun kasvatti kuolee, tulee sille jättää nettiin muistosivut ja tallentaa mielellään myös webarchiveen. Muistosivu linkitetään hevosen VRL-profiiliin.
Kasvattimme tulee rekisteröidä kaupan jälkeen viipymättä VRL:n hevosrekisteriin.
Toivomme, että kasvattimme esitettäisiin 3-vuotiaana Kouluvarsojen laatuarvostelussa. Tämä ei kuitenkaan ole missään tapauksessa pakollista!

Rekisteröinti VRL:n hevosrekisteriin

Hevosrekisteriin merkitään kasvattajanimeksi Burlyhill ja kasvattajaksi tallin tunnus BURL7931. Kaikki kasvattimme syntyvät Saksassa .

Kasvattien nimeäminen

Kaikki varsamme nimetään isän nimen ensimmäisen kirjaimen mukaan. Kasvattajanimeksi tulee Burlyhill hevosen nimen eteen.

 

    © VRL-08368
virtuaalitalli / a sim-game stable