Burlyhill Dressage

Tervetuloa kouluratsujen pariin


Virtuaalinen puoliverisiittola Burlyhill Dressage on perustettu helmikuun alussa, vuonna 2019. Tallimme sijaitsee Etelä-Saksassa pienessä ja aika rauhallisessa kylässä, aivan Itävallan rajan tuntumalla. Burlyhill toimii kilpa- ja siitostallina kasvattaen laadukkaita kouluhevosia hannoverkantakirjasta.

Burlyhillin tilukset huokuvat vielä uutuuttaan, sillä rakennustyöt saatiin loppuun toissa syksynä. Meillä ei tunneta sanaa tilanpuute, koska maata löytyy niin paljon, että sinne sai rakennettua juuri sellaisen tallin ja tilat kuin halusinkin. Paljon tilaa ja avaruutta joka puolella. Tallirakennuksia meiltä löytyy kaksin kappalein ja nuoret hevosemme asuvat pihatossa, jossa ne saavat opetella keskenään hevosen elämää ensimmäiset vuotensa. Talleista on suora pääsy isoon maneesiin, jonka pohja pidetään priimakunnossa päivittäin. Hevosemme pääsevät päivittäisen liikutuksen ohella myös ulkoilemaan suurilla laitumillamme tai tarhoissa. Tallien edustalla sijaitsee hyväpohjainen ulkoratsastuskenttämme, jonka yhteydessä on katsomo sekä parkki-alue. Tilojemme puolesta pystymmekin järjestämään hyvin myös kilpailu- ja valmennustoimintaa, jos siihen innostumme.

Haluamme toivottaa kaikki kävijät ja vierailijat erittäin paljon tervetulleiksi koko tallimme puolesta ja toivomme teidän viihtyvän meillä!

 


Kida
VRL-08368, neonleopards@gmail.com


Tapahtumat & ilmoitustaulu

Ei tulevia tapahtumia
Koko tapahtumakalenteri

We warmbloods

Grey Hanoverians
Everholt Estate
Gestüt Helmwald
Heidseck Sporthorses

Hukkapuro
Ishtar Warmbloods
Romilly

Cloverley


Viimeisin päivitys 02.01.20

    © VRL-08368
virtuaalitalli / a sim-game stable