Burlyhill Dressage

Kasvattimarkkinat


Burlyhillin kasvatteja voi ostaa sähköpostitse tai Keskustan viestiketjussa/yksityisviestillä. Myymme kasvattimme koteihin, jossa ne pääsevät kilpailemaan kouluradoilla sekä jatkamaan sukulinjojaan edes yhden jälkeläisen verran. Toivomme kasvateillemme siistejä ja toimivia sivuja ja tottakai mielellään myös pitkäaikaista, rakastavaa kotia. Kasvattajan toiveena olisi myös, että kasvatti esitettäisiin 3-vuotiaana Kouluvarsojen laatuarvostelussa. Varsojen nimistä ja sukupuolista on mahdollista keskustella, jos ne eivät ole mieleen. Mikäli myyntilistalta ei löydy sopivaa varsaa juuri sinun käyttöösi, ota yhteyttä niin voidaan katsoa, jos sinulle löytyy meiltä tilausvarsa.

Hannoverkantakirja

Hannoverjalostuksessa on hyväksytty täysiveristen lisäksi saksalaiset puoliveriset ja muun muassa belgialaiset, hollantilaiset, ranskalaiset, ruotsalaiset sekä tanskalaiset puoliveriset.
Hannover soveltuu loistavasti käytettäväksi myös muiden puoliverikantakirjojen jalostukseen.

 

 

Kasvattien myyntiehdot

Sivut ilmoitetaan viikon kuluessa kaupoista sähköpostiin. Tarvittaessa sivujen tekoon saa lisäaikaa.
Hevosen kasvattajaksi merkitään Burlyhill Dressage. Sen sivulta tulee löytyä myös nimi, syntymäaika, rotu ja vanhemmat linkitettynä.
Kasvatista luopuessasi, tarjoathan sitä ensiksi meille. Mikäli emme ota kasvattia takaisin, voi sen myydä itse eteenpäin.
Mikäli kasvatin sivujen osoite vaihtuu, tulee siitä ilmoittaa jos vanhoilta sivuilta ei löydy linkkiä uusille sivuille.
Kun kasvatti kuolee, tulee sille jättää nettiin muistosivut ja tallentaa mielellään myös webarchiveen. Muistosivu linkitetään hevosen VRL-profiiliin.
Kasvattimme tulee rekisteröidä kaupan jälkeen viipymättä VRL:n hevosrekisteriin.
Toivomme, että kasvattimme esitettäisiin 3-vuotiaana Kouluvarsojen laatuarvostelussa. Tämä ei kuitenkaan ole missään tapauksessa pakollista!

Rekisteröinti VRL:n hevosrekisteriin

Hevosrekisteriin merkitään kasvattajanimeksi Burlyhill ja kasvattajaksi tallin tunnus BURL7931. Kaikki kasvattimme syntyvät Saksassa .

Kasvattien nimeäminen

Kaikki varsamme nimetään isän nimen ensimmäisen kirjaimen mukaan. Kasvattajanimeksi tulee Burlyhill hevosen nimen eteen.

 

Tällä hetkellä myynnissä 0 kasvattia

 

-

 

Uuden kodin löytäneet

 


Burlyhill Maleficent 26.02.19 VRL-09386

hannover, tamma
syntynyt 03.03.2019
värivaihtoehdot: rn, rt, m
1-polvinen sukutaulu, koulupainoitteinen

i. Maverick
e. Luanda

 

    © VRL-08368
virtuaalitalli / a sim-game stable